Vanaf 1 juli worden alle trainingen weer hervat

Goed nieuws! Vanaf 1 juli pakken we de trainingen volgens het reguliere schema weer op.

Als bestuur hebben we geconcludeerd dat de herstart van de trainingen vanaf 1 juni positief is verlopen. Daar komt bij dat de overheid de maatregelen i.v.m. corona vanaf 1 juli verder heeft versoepeld. Anderhalve meter afstand houden van elkaar blijft de norm, waarbij voor sporters een uitzondering wordt gemaakt als dit echt niet anders kan.

Als bestuur vinden we het belangrijk dat iedereen weer kan sporten en dat dit op een veilige en gezonde manier mogelijk is. Daarom blijven we ernaar streven de anderhalve meter afstand tijdens de trainingen zoveel mogelijk aan te houden. Hygiëne is één van de belangrijkste maatregelen om verspreiding van het corona virus tegen te gaan. Houd je daarom ook aan de RIVM maatregelen en instructies die we eerder met jullie gedeeld hebben.

Vanaf 1 juli herstarten alle LVG trainingen, dus naast de zondagochtend ook weer de dinsdagavond en donderdagochtend. Voor alle trainingen is vanaf 1 juli inschrijven niet meer nodig en er geldt ook geen maximum aantal deelnemers meer per groep.

De startlocaties houden we nog wel verspreid om de anderhalve meter afstand beter te kunnen borgen. De startlocaties voor zondag blijven zoals ze nu zijn. Voor de training op dinsdagavond is de vertreklocatie als volgt:

– Recreanten A en B vanaf het Clubhuus (buiten);

– Prestatie A en B vanaf de parkeerplaats bij Erix;

– Prestatie C vanaf de parkeerplaats voorkant station;

– Prestatie D vanaf de parkeerplaats achterkant station.

De komende periode gaan we kijken of en wanneer we het Clubhuus weer kunnen gebruiken voor een kopje koffie na afloop van een training. We zullen jullie daar nader over informeren.

Veel loopplezier gewenst!