Skip to content

Kanonsloop

Op 2 oktober 2022 organiseert de Lopersvereniging Groenlo de Kaak Kanonsloop in Groenlo.

Net als afgelopen jaren voert de Kaak Kanonsloop door het historische Achterhoekse vestingsstadje, langs de Grolse grachten met de afstanden 5 en 10 km. Onze verkeersregelaars zullen er voor zorgen dat u veilig over het parcours wordt geleid. Na afloop ontvangt u een herinnering. Voor de snelste drie mannen en vrouwen op elke afstand zijn er mooie prijzen te winnen.

Onderstaand het parcours van de Kaak Kanonsloop in de afgelopen jaren met start en finish bij de Muziekkoepel op De Wheme:

De inschrijving van de Kaak Kanonsloop 2022 is nog niet geopend. U kunt zich al wél inschrijven voor de Kanonsloop Clinic, dat kan hier. Het inschrijfgeld van de Kaak Kanonsloop wordt bij voorinschrijving via een automatische incasso enkele dagen na de wedstrijd geïnd. Na inschrijven kan op de wedstrijddag zelf tot 10:45 uur tegen contante betaling. De tijdregistratie wordt gedaan met de systemen van Race Result. De chips zitten achterop het startnummer bevestigd. Vanwege de kosten worden de startnummers meteen na de finish ingenomen door de organisatie.

Wij zien u graag bij de volgende editie van de Kaak Kanonsloop in Groenlo!

Alvast veel succes!

De organisatie, Lopersvereniging Groenlo

Deelname op eigen risico