Rabo ClubSupport actie 2023

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank clubs graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

En wat wil onze lopersvereniging graag doen met de opbrengsten uit de ClubSupport actie? In de afgelopen periode zijn er weer een aantal activiteiten gestart, zoals de Kanonsloop clinic, de Kanonsloop zelf komt er weer aan en er worden diverse loopactiviteiten georganiseerd voor alle leden van de vereniging. Al deze activiteiten hebben naast genoeg leden ook genoeg trainers nodig! Het geven van training is nog steeds vrijwilligerswerk en het blijft een opgave om voldoende trainers te vinden voor alle activiteiten die er georganiseerd worden. We willen de opbrengsten graag besteden aan het opleiden van de trainers, door ze bijvoorbeeld een cursus ‘Basis Looptrainer 3‘ te geven vanuit de Atletiekunie en/of mee te laten doen aan de jaarlijkse Looptrainersdag van de Atletiekunie op Papendal. De Looptrainersdag is hét loopevenement voor alle hardlooptrainers van Nederland. Het belangrijkste ingrediënt van de dag is het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie zodat de trainingsgroepen weer verrast worden met nieuwe inzichten en trainingsvormen.

Kortom, stem! Dat kan voor Rabobank leden via de website https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport of via de Rabo app. Zoek op ‘LVG’ of ‘Groenlo’ en je zult de vereniging er tussen vinden.

Alvast dank!