Skip to content

Vriend van LVG

Aanmelden Vriend van LVG

Vul hier het IBAN nummer in

Wij zijn de Lopersvereniging Groenlo, kortweg LVG, opgericht op 18 februari 1987. Wij zijn een vereniging waarin sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Wij willen onze leden sportief uitdagen en bieden daarom trainingen op verschillende niveaus. Zo zijn er op dit moment twee recreantengroepen en vier prestatiegerichte groepen. Daarnaast is er een groep voor wandelaars. Naast alle sportiviteit biedt de vereniging veel gezelligheid: na de trainingen is er gelegenheid om na te praten bij een kopje koffie of thee.

Door het jaar heen biedt de activiteitencommissie van de LVG haar leden diverse activiteiten aan zoals de Treinloop, Kerkenpadenloop, Lochemse Bergloop en andere duurlopen op locaties in de omgeving. Daarnaast organiseert de LVG in Groenlo de jaarlijkse Kanonsloop, die ook openstaat voor lopers van buiten onze vereniging.
Al met al dus een vereniging die het sportieve en het sociale met elkaar wil verbinden!

Wat kunt u als vriend van de LVG verwachten? (zie ook onze flyer)

  • Naamsbekendheid: uw bedrijfsnaam zal continu zichtbaar op onze website, die goed bezocht wordt aangezien alle clubnieuwsberichten, trainingsschema’s, foto’s etc. hierop gepost worden;
  • Een aantal malen per jaar komt een sponsor “in the picture” door een interview, dat op de site gepost wordt en gedeeld wordt via de social media;
  • Bij de Kanonsloop wordt uw bedrijfsnaam vermeld op de flyer. Bij deze loop is het tevens mogelijk een eigen banner of reclamebord te plaatsen, in overleg met de wedstrijdleiding.

Wat zijn de kosten? De jaarlijkse sponsorkosten bedragen €75,-.

Aanmelden Vriend van LVG

Vul hier het IBAN nummer in