Sportieve middag Zaterdag 16 September (LVG leden)

Zaterdagmiddag 16 September is het weer zover, dan hebben wij weer de jaarlijkse Sportieve middag gepland. Omdat de LVG dit jaar alweer 30 Jaar bestaat hebben wij gemeend dit op een andere manier te doen en ook op een andere locatie.
Wij hebben Jo Westerveld bereid gevonden om het geheel op zijn boerderij te laten plaats vinden op de Haar. (gem.Berkelland)

Aanvangstijd is vanaf 14:00-14:15 uur, en wij starten om 14:30 uur, zo kunnen de trainers zich ook bij ons aansluiten, deze middag wordt ook de nieuwe tijdsregistratie getest.
Zoals gewoonlijk zal er een hapje en een drankje zijn, en er kan na afloop natuurlijk nog nagepraat worden.

Adres van Jo:
Haarweg 10
7261 LE
Ruurlo (Haar, gem.Berkelland)

Vanaf Lichtenvoorde is Jo te bereiken via: Zieuwent, Batsdijk, bij School Driesprong Linksaf Scholtenweg, T-splitsing weer linksaf Arfmanssteeg. Uitkomende voor voorrangsweg linksaf Tolhutterweg. Na brug rechtsaf Elzeboomweg, 1e weg rechtsaf Haarweg brug over en 2e inrit rechtsaf, zie LVG-pijl.

Vanaf Groenlo op rotonde in Ruurlo, afslag 3, richting Doetinchem volgen, volgende rotondes ook bordje Doetinchem volgen.
Op rotonde 4 afslag 3, richting Zelhem en dan 1e weg linksaf Haarweg, deze weg voor 2,1km volgen en bij LVG-pijl linksaf, bestemming bereikt.

Dus hopelijk zien wij jullie Zaterdag 16 September in grote getale aan de Haarweg 10.

Met vr.groeten,Michiel en Ap.