Slangenburgse trailrun

Slangenburgse trailrun

Deelnemersinformatie

Voor de tweede keer zal de Stichting Sportieve Activiteiten Bronckhorst op 20 februari 2016 een trail organiseren door het landgoed de Slangenburg.In goed overleg is in samenwerking met Staatsbosbeheer een parcours uitgezet van ± 12 en ± 21 kilometer.Dit parcours zal volledig bestaan uit onverharde paden, enkel waar de weg moet worden overgestoken zal men over verhard lopen.

De start zal plaats vinden vanaf 15:00 uur, om spreiding te krijgen op het parcours wordt er gestart in groepjes om de 60 seconden, de grote van de startgroepen worden nader bepaald.Starttijden worden bekend gemaakt bij de aanmelding, om de start zo soepel mogelijk te laten verlopen verzoeken wij iedereen tijdig aanwezig te zijn in het startvak. Aanmelden kan vanaf 13:30uur.

Om de omgeving en de natuur niet te zwaar te belasten hebben wij er voor gekozen om een maximum aantal deelnemers van start te laten gaan.

Ook gaan wij er van uit dat de deelnemers respect hebben voor de natuur en hier dan ook dusdanig mee omgaan, blijf dus op de aangewezen paden en laat ook vooral geen rotzooi achter.

Parcours.

Dit blijft een verrassing, hierover zullen wij geen verdere details bekend maken maar wij kunnen u verzekeren dat het zeker de moeite waard is.

Wat wij wel willen bekend maken is dat slecht 300meter van het parcours verhard is, maximaal 1500 meter zandweg en al het overige parcours bestaat uit bospaden en trails. Het parcours wordt middels pijlen aangegeven en daar waar nodig met rood-wit lint verder verduidelijkt.

Accommodatie.

De start en finish zal plaatvinden bij:

Verenigingsgebouw “de Pokkershutte”

Loordijk 14.

IJzevoorde (gem. Doetinchem).

IJzevoorde is een buurtschap binnen de gemeente Doetinchem aangezien er beperkte parkeer gelegenheid is verzoeken wij de deelnemer om zoveel mogelijk te carpoolen. Er is kleedruimte voldoende aanwezig echter de douchecapaciteit is beperkt en waarschijnlijk niet toereikend om alle deelnemers te voorzien van warm water, houdt hier dus rekening mee met de kleding.

Inschrijven

Inschrijven kan via de site www.arbronckhorst.nl

Het inschrijfgeld bedraagt € 11,– (12 km) en € 15,– (21 km) per deelnemer.

Minimale leeftijd voor deelname aan de Slangenburgse Trailrun is 16 jaar.

Alle deelnemers krijgen bij aanmelding het startnummer uitgereikt.

Na afloop is er voor elke deelnemer een warme kom soep.

Daginschrijving is afhankelijk of het maximale aantal deelnemers bereikt is, hierover zullen wij jullie via de site van op de hoogte houden.