RunVisionloop Winterswijk

Op zondag 6 maart 2016 is het weer zover, de 28e editie van onze vaste loopwedstrijd in maart. De voorjaarsloop van Archeus, voorheen bekend als de Engelse Mijlenloop, werd met de komst van hoofdsponsor RunVision al omgedoopt tot RunVision mijlenloop.

Gecertificeerd parcours en electronische tijdswaarneming.
Sinds vorig jaar heeft de organisatie commissie van de RunVisionloop besloten de engelse mijl te verlaten en de loop afstanden in meters uit te drukken. En zeker het vermelden waard is dat het parcours gecertificeerd is door de Atletiekunie. Dit houdt in dat de afstanden zijn nagemeten door officiële parcoursmeters en de afstanden exact 5, 10 en 15 km zijn. Meer over de certificering lees u hier.
Lopers kunnen er dus op vertrouwen dat hun tijd niet wordt beïnvloed door een afwijking in de afstand en de GPS meting op hun horloges uit zetten. En er wordt van electronische tijdswaarneming gebruik gemaakt waardoor van iedere deelnemer de netto tijd in de uitslag komt te staan.

De wedstrijden over de diverse afstanden zijn geschikt voor zowel trimmers als wedstrijdlopers. Het parcours werd vorig jaar vanwege de verhuizing van Archeus naar de nieuwe atletiekbaan aan de Vredenseweg al geheel vernieuwd. Ook deze keer gaat de loop door het prachtige buitengebied van Winterswijk. Er wordt een ronde van 5 km gelopen en start, doorkomst(en) en finish bevinden zich op de nieuwe atletiekbaan.
De kidsrun zal volledig op sportaccommodatie ‘de Hunenbulten’ het thuis van atletiekvereniging Archeus plaats vinden. Dit maakt het voor deelnemers en toeschouwers nog spannender.

Programma 28e RunVisionloop 2016:

10.15 uur: 800 meter Kidsrun t/m 9 jaar

10.30 uur: 1500 meter Kidsrun t/m 15 jaar

11.00 uur: 5 / 10 / 15 km prestatieloop (ronde van 5 km)

Inschrijven voor de RunVisionloop kan via voorinschrijving.

Deze is open tot en met 4 maart en hierna kan inschrijven nog tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in de kantine.

Inschrijfgeld:

Inschrijfgeld:
Voorinschrijving op 6 maart
800 en 1500 meter € 2,50 € 2,50
5 km € 4,00 € 5,00
10 km € 5,00 € 6,00
15 km € 6,00 € 7,00

 

 

 

 

 

Runvisionrun