Paasloop Lopersgroep ’90

Lopersgroep ’90 houdt op 1 april een Paasloop. Er wordt gelopen vanaf Eschpark, tevens finishpunt. Zwembad Meekenesch fungeert als uitvalsbasis.

De routes voor de jeugd gaan via de Kerkhoflaan richting Beekdal. Er is rekening gehouden met de verkeersveiligheid en in de routes zijn geen drukke straten opgenomen. De 5 en 10 km routes gaan via de Vlinderbrug over zand- en asfaltwegen richting Lievelde. Ook hier is rekening gehouden met de verkeersveiligheid.

Heb je je niet vooraf ingeschreven? Dan kun je je bij zwembad Meekenesch vanaf 9.00 uur inschrijven. Daar kun je ook gebruik maken van kleedruimtes en douches. Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er enkele wijzigingen. Op verzoek van deelnemers zijn de starttijden een half uur vervroegd. De kortste afstand is ingekort naar 1 km, dus kunnen ook de allerkleinsten meelopen.

Na de introductie van elektronische tijdsregistratie vorig jaar is er nu ook de mogelijkheid vooraf in te schrijven via lopersgroep90.nl/paasloop

edereen die op eerste Paasdag, zondag 1 april, sportief bezig wil zijn is van harte welkom. Er is genoeg parkeerruimte en voldoende gelegenheid om je aan te laten moedigen door ouders, kinderen, familie en andere supporters. Parkeren kan op de parkeerplaats bij Meekenesch en op de carpoolplaats aan de Richterslaan.