Keiloop Meddo

Op zondag 29 december 2019 organiseert Sportclub Meddo alweer voor de 35e keer de Keiloop in Meddo (gemeente Winterswijk). Een prestatieloop die elk jaar meer deelnemers trekt. Vorig jaar mocht Sportclub Meddo ruim 500
deelnemers verwelkomen uit de regio, maar ook van ver daar buiten en uit de Duitse grensstreek. Bij de Keiloop kan men deelnemen aan 5 afstanden, van 1 kilometer voor de jeugd tot de halve marathon voor de getraindehardloper.

Evenals vorig jaar hebben deelnemers de mogelijkheid zich vooraf in te schrijven middels deze link: https://inschrijven.nl/form/2019122950577-nl

Het vooraf inschrijven bespaart de vrijwilligers niet alleen veel tijd en energie op de dag zelf, maar de deelnemers krijgen ook nog eens een euro korting op het inschrijfgeld.

Tevens wordt er dit jaar weer gebruik gemaakt van digitale tijdsregistratie, elke deelnemer krijgt een chip aan een schoen waarmee de gelopen tijd nauwkeurig geregistreerd wordt.

Met behulp van diverse sponsoren hebben we dit jaar weer hele leuke prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van zowel de mannen als de vrouwen.