Kaak Kanonsloop Clinic

Informatie:
Op donderdag 29 juni starten we met de Kanonsloop Clinic. Na 3 succesvolle edities met gemiddeld zo’n 80 deelnemers zijn we alweer toe aan de 4e editie. We bereiden ons in 14 trainingen voor op de Kanonsloop van 1 oktober. De trainingen starten altijd bij de Willibrordusschool Kareldoormanstraat 66 in Groenlo. De training start om 19:30 uur en na de tijd staat er wat lekkers voor je klaar! Je kan je spullen op deze locatie laten liggen, je kan je alleen niet douchen op deze locatie.

Voor wie:
De trainingen zijn geschikt voor zowel de beginnende loper als de ervaren loper. We maken verschillende groepen zodat iedereen op zijn eigen niveau kan lopen. Ook is de clinic uitermate geschikt als je graag wilt beginnen met hardlopen. In 14 trainingen werken we naar de 5km toe. Je krijgt ook een schema mee om te trainen. De trainingen hebben altijd een plezier karakter, ook zoeken we de afwisseling in ademhalingstraining en bootcamp.

Nieuw:
De trainingen starten dit jaar om 19:30 uur i.p.v 19:00 uur. Dit hebben we besloten n.a.v. de feedback van voorgaande edities. Ook nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een hemdje te bestellen en de teaminschrijving.

Teaminschrijving:
Dit jaar kan je ook meedoen met een team. Zoek minimaal 5 deelnemers gevonden vanuit je werk, sportclub, vrienden etc. Is dit gelukt? Vul dan bij het opgaveformulier allemaal dezelfde teamnaam in. Je hoeft dan maar 50 euro over te maken i.p.v 60 euro.

Opgave:
Je kan je opgeven via het aanmeldformulier