DEO loop

Op zaterdag 15 december vindt de jaarlijkse OVM DEO-loop weer plaats. Start en finish van de 38ste editie van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO aan de Platvoetsdijk te Borculo.

Echte crossloop op een nieuw parcours:

Sinds 2016 zijn het parcours en de afstanden gewijzigd ten opzichte van de jaren daarvoor. De OVM DEO-loop is een echte crossloop met een uitdagend grotendeels onverhard parcours, slingerend over de bospaden en heidevelden in de Dijkhoek.
Speciaal voor kinderen is er de kidsrun van 1,5 km. Deze start om 13.00. De overige deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden, namelijk 4,6, 9,1 en 12,7 km. De start van deze afstanden is om 13.30. Start en finish van de OVM DEO-loop zijn bij het sportcomplex van voetbalvereniging DEO. Er zijn faciliteiten aanwezig voor omkleden en douchen.

Online inschrijven:

Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving zich vooraf inschrijven. Dit kan via de website www.inschrijven.nl. Lopers kunnen hierdoor de OVM DEO-loop tijdig in de agenda opnemen en zich met een paar clicks direct al opgeven. Alleen DEO-leden kunnen zich ook aanmelden via hun leiders. Leiders kunnen hun deelnemers doorgeven via Whatsapp of telefoon op 06-16916144 of via mail deoloop@vvdeo.nl o.v.v. Naam, afstand en team.
De DEO website biedt na afloop informatie voor de lopers. Zo worden de uitslagen van alle afstanden kort na afloop op internet geplaatst. Daarnaast zullen ook weer veel ‘actiefoto’s’ te vinden zijn op www.vvdeo.nl.

Automatische tijdsregistratie:

Nieuw was in 2016 de automatische tijdsregistratie. Op de achterzijde van elk startnummer is een chip geïntegreerd welke bij start en finish met behulp van een detectiemat met antenne wordt uitgelezen. Vervolgens wordt dit automatisch omgezet in tijden. Met deze investering zijn tijden nog sneller beschikbaar.

Dit jaar is er weer extra parkeergelegenheid aan de andere kant van de Ruurloseweg bij Buitencentrum Kerkemeijer.

Met de nieuwe looproutes en –afstanden en het nieuwe tijdsysteem hopen de organisatoren van de OVM DEO-loop de deelnemers wederom een mooi evenement te kunnen bieden!

Klik hier voor het adres van de start (Google Maps).

Afstand(km) Inschrijfgeld(€) Starttijd
1,50 3,00 13.00 uur
4,60 5,50 13.30 uur
9,10 5,50 13.30 uur
12,7 5,50 13.30 uur

Deelnemers die niet in de rij willen staan voor de inschrijving kunnen zich ook vooraf inschrijven.