Clinic Kaak Kanonsloop

Informatie:
Op donderdag 4 juli starten we met de Kanonsloop Clinic. Na 5 succesvolle edities met gemiddeld zo’n 80 deelnemers zijn we alweer toe aan de 6e editie. We bereiden ons in 14 trainingen voor op de Kanonsloop van 7 oktober. De trainingen starten altijd bij de basisschool De Ni-je Veste, Buitenschans 7 in Groenlo. De training start om 19:30 uur en na de tijd staat er wat lekkers voor je klaar! Je kan je spullen op deze locatie laten liggen, je kan je alleen niet douchen op deze locatie.

Voor wie:
De trainingen zijn geschikt voor zowel de beginnende loper als de ervaren loper. We maken verschillende groepen zodat iedereen op zijn eigen niveau kan lopen. Ook is de clinic uitermate geschikt als je graag wilt beginnen met hardlopen. In 14 trainingen werken we naar de 5 of 10 km toe. Je krijgt ook een schema mee om te trainen. De trainingen hebben altijd een plezier karakter, ook zoeken we de afwisseling met bootcamp.

Opgave:
Je kan je opgeven via het aanmeldformulier hieronder. Onderaan het formulier staat de informatie over de betaling. Je mag de betaling vooraf voldoen maar dit mag ook nog na de 1e training. De 1e training is namelijk gratis.

Aanmelden kan via onderstaande formulier

Voor meer informatie ga naar onze facebook pagina: www.facebook.com/kanonsloopclinics of mail naar of bel naar: 0613976976

60 euro overmaken op de rekening NL55RABO0117300098 bij de Rabobank te Groenlo, t.n.v. “Lopersvereniging Groenlo”. o.v.v de naam en clinic 2018.

Een moment geduld aub.