Beginnen met hardlopen? Lopersvereniging Groenlo start nieuwe beginnersgroep!

Beginnen met hardlopen? Lopersvereniging Groenlo start nieuwe beginnersgroep!

Wil jij beginnen met hardlopen, maar weet je niet hoe? Mis je een stok achter de deur om écht te blijven hardlopen? Wil je graag samen met andere beginners starten en samen trainen? Dan is de beginnersgroep van Lopersvereniging Groenlo (LVG) echt iets voor jou. Op zondag 3 maart gaat er weer een nieuwe serie trainingen van start.

De beginnersgroep van de Lopersvereniging Groenlo is dé eerste stap voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting hardloopsport te zetten. Op een laagdrempelige manier maak je kennis met de hardloopsport in je eigen omgeving. Op deze manier ga je ervaren hoe leuk en ontspannend hardlopen is en dat jij dat ook kunt!

Ervaring
Eén van de deelnemers van afgelopen jaar omschreef deelname aan de beginnersgroep als volgt: ‘We hadden een supergezellige groep en we konden eigenlijk niet zonder elkaar en de trainers. Je begint bij de basis en doet alles op je eigen niveau en tempo. En nu? Nu hebben we allemaal de smaak te pakken.’

Voordelen
Hardlopen heeft veel voordelen. Je krijgt meer energie, meer zelfvertrouwen, een betere gezondheid en ontmoet ook nog eens andere mensen. Bovendien past hardlopen prima als je wat kilo’s kwijt wil of een dieet volgt.

Wat houdt het in?
Wat kun je verwachten als je meedoet? In zestien zondagen krijg je looptraining onder deskundige begeleiding van trainers van de lopersvereniging. Ook krijgen deelnemers ‘huiswerk’ mee. Bij iedere training is er ruimte voor theorie-items zoals gezonde voeding, juiste kleding en goed schoeisel. De cursus wordt afgesloten met een testloop van 3,2 kilometer.

Info
De aanvang van de training is 9.00 uur. We starten op 3 maart vanaf het clubhuis van de LVG in Lievelde. Het adres is Bernard Vos Clubhuus, Bergstraat 2, 7137 MD Lievelde. Voor meer informatie en opgave kunt je contact opnemen met Geert Milius via