Aanmelden lidmaatschap LVG

logo_LVG

Als U overweegt lid te worden van onze vereniging, is het mogelijk een drietal trainingen gratis te bezoeken. U heeft dan een indruk van wat U kunt verwachten. Heeft U definitief besloten lid te worden van onze vereniging, dan dient U het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en te versturen.

De contributie bedraagt momenteel Euro 65,00 per jaar * (maar kan na een besluit van de ledenvergadering worden aangepast) en wordt één keer per jaar automatisch van Uw bankrekening afgeschreven.

Het afmelden dient ten allen tijde schriftelijk te geschieden bij het Secretariaat LVG, Oude Aaltenseweg 6, 7141 LB Groenlo. Bij afmelding in het lopende jaar wordt de contributie niet gerestitueerd. Afmelden vóór 15 november van het lopende jaar! (doet u dit niet dan betaald u nog een volledig jaar dit ivm afmelden bij de A.U.)

Wenst lid te worden van de Lopersvereniging Groenlo te Groenlo. De verschuldigde contributie kan worden afgeschreven van:

* Wordt U in januari, februari of maart van het lopende jaar lid van onze vereniging dan betaalt U € 65,- Wordt U in april, mei of juni van het lopende jaar lid van onze vereniging dan betaalt U € 55,- Wordt U in juli, augustus of september van het lopende jaar lid van onze vereniging dan betaalt U € 45,- Wordt U in oktober, november of december van het lopende jaar lid van onze vereniging dan betaalt U € 35,-

Een moment geduld aub.